Utvask dødsbo

Når vi står overfor tapet av en kjær, blir verden snudd på hodet. Sorgen og savnet tar plass, mens hverdagens praktikaliteter krever sin oppmerksomhet. I disse øyeblikkene kan oppgaven med å tømme og rydde ut boet etter den avdøde virke uoverkommelig. Med spesialisering på tømming, rydding og utvask av dødsbo, ønsker vi å hjelpe deg i en vanskelig tid. Vårt mål er å tilby en hånd i sorgen, ved å ta hånd om de praktiske detaljene som følger med et dødsfall.

 

Utvask og rengjøring av dødsbo i Oslo

Utvask og rengjøring av dødsbo i Oslo

Vi bistår med profesjonell rengjøring og utvask av dødsbo i Oslo og Viken. Inkludert Asker & Bærum, Lillestrøm & Lørenskog og Nordre Follo. Med årene har vi hjulpet mange familier gjennom denne vanskelige prosessen. Vår erfaring har lært oss viktigheten av å tilby en tjeneste som ikke bare er effektiv og grundig, men som også tar hensyn til de pårørendes følelsesmessige tilstand.

Etter at boet er tømt for inventar, følger en nøye og omfattende utvask. Målet er å gjøre boligen så optimal og brukbar som mulig, enten den skal selges, pusses opp eller tas i bruk av nye beboere. Vår utvasktjeneste tar for seg alt fra start til slutt i prosessen, slik at du kan hvile trygt i vissheten om at alt blir tatt hånd om med største omhu og respekt for den avdødes hjem.

Slik er vår prosess

 • Vi starter med en uforpliktende befaring hvor vi sammen går gjennom boet og deres behov. Dette gir oss muligheten til å skreddersy våre tjenester til ditt spesifikke dødsbo
 • Deretter planlegger vi tømmingen og ryddingen i detalj, inkludert sortering av personlige eiendeler etter dine ønsker. Vi koordinerer med deg for å finne det mest passende tidspunktet for utvasken
 • Vårt erfarne team utfører en grundig rengjøring av boligen, med fokus på kvalitet og effektivitet. Vi bruker miljøvennlige og effektive rengjøringsmidler for best mulig resultat

Å stå ovenfor oppgaven med å håndtere et dødsbo kan være en overveldende prosess, spesielt i en tid preget av sorg og tap. Beslutninger rundt hva som skal gjøres med boet, inkludert salg og verdivurdering, kan virke som en ekstra byrde. For å lette på denne oppgavenog sikre at prosessen håndteres med største omsorg og profesjonalitet, samarbeider vi aktivt med erfarne eiendomsmeglere som spesialiserer seg på salg av dødsbo.

Hva er inkludert i utvask

Vår standard utvasktjeneste for dødsbo omfatter en grundig innvendig rengjøring av boligen, basert på antall kvadratmeter du oppgir. Dette sikrer at hver krok og krikke blir nøye rengjort, og at boligen er i best mulig stand for de neste stegene.

 • Vi vasker alle overflater, vegger og tak tørrmoppes
 • Støvsuger tepper
 • Gulv blir vasket
 • Innvendig og utvendig vask av alle skap
 • Vindusvask innvendig og utvendig
 • Tilleggstjenester: vask av hvitevarer, peis, balkong, boder, garasje og andre ting etter avtale og ønske

Priser for utvask av dødsbo

Hos oss beregnes kostnadene for utvask av et dødsbo hovedsakelig ut fra boligens størrelse, i kvadratmeter. Dette er en fleksibel og rettferdig måte å prissette tjenester på, ettersom den tar hensyn til den faktiske innsatsen som kreves for hver enkelt oppgave.

Flere faktorer spiller inn når vi estimerer tidsbruken for en utvask, inkludert:

 • Størrelse på boligen, naturlig nok vil større boliger kreve mer tid for en grundig utvask
 • Tilstand på boligen, en bolig som krever mye dyptrensende arbeid, eller som har spesielle rengjøringsbehov, vil ta lengre tid å vaske
 • Selv om boligen vil være tømt for personlige eiendeler, kan resterende inventar påvirke tidsbruken for rengjøringen

Befaring hvis det er større jobber

For større boliger er det viktig at vi utfører en befaring før vi kan gi en nøyaktig prisestimat. Dette besøket tillater oss å vurdere boligens størrelse og tilstand direkte, noe som gir et mer nøyaktig grunnlag for estimatet. Befaringen hjelper oss å forstå omfanget av arbeidet som kreves, slik at vi kan tilby en rettferdig og gjennomsiktig prising.

 

Oppussing dødsbo i Oslo

Hvor jobber vi

Vår tjeneste strekker seg langt utover bygrensene til Oslo og omfatter en rekke bydeler og nabokommuner.

Vi er godt kjent med de unike behovene til disse sentrale og ofte travle bydelene. Vår tjeneste inkluderer alt fra henting av dødsbo til regelmessig avfallshenting. Søppelhenting i Oslo sentrum, Frogner, Majorstuen, Alna og andre bydeler. Henter søppel fra både private hjem og forretningslokaler.

Våre tjenester strekker seg også utenfor det sentrale Oslo. Med et økende behov for effektive avfallsløsninger, er vårt tilbud en viktig ressurs for både boligområder og bedrifter her. Vi jobber også i Asker og Bærum, Lørenskog, Lillestrøm og Kolbotn, Ski & Langhus.

Vanlige spørsmål og svar

Kan dere vaske dødsbo
Absolutt, vi i Dødsbo Oslo spesialiserer oss på tømming og vask av dødsboer, samt utvask av leiligheter. Våre vasketeam har lang erfaring og bred ekspertise innen rengjøring etter tømming av dødsbo, og vi sikrer at jobben blir utført med stor omsorg og respekt for eiendommen og de avdøde.

Hva inngår i utvask
Utvask av dødsbo innebærer en grundig vask av hele eiendommen. Dette omfatter tørrmopping av alle tak og alle vegger, utvendig og innvendig vask av alle skuffer og skap, samt vask av hvitevarer. Baderom, toalett, dusj eller badekar inkludert sluk og vifte blir også nøye rengjort. Vi utfører vask av vinduer både utvendig (hvis tilgjengelig) og innvendig.

Kan boligen være møblert ved utvask
For å sikre best mulige forhold for vårt vasketeam, bør boligen være helt tømt for møbler og løse gjenstander. Dersom det er møbler igjen i boligen, er det viktig at dette informeres om før vi utfører utvasken.

Kan dere vaske i helgen
Ja, vi tilbyr vask også i helgene. Bare gi oss beskjed ved bestilling dersom du ønsker at utvasken skal skje på en bestemt dag, inkludert helgedager.

Hva koster det å vaske et dødsbo
Prisene for utvask av dødsbo baseres på størrelsen på boligen. Vi anbefaler å ta kontakt med oss for et mer presist prisestimat, da dette vil gi oss en mulighet til å vurdere arbeidets omfang basert på dine spesifikke behov og boligens tilstand.

Det er ikke lys i boligen, kan dere ta med lamper?
Det er til stor hjelp hvis du kan stille med gode arbeidslamper som kan lyse opp rommene som skal vaskes, slik at vi ser bedre hva vi gjør. Dersom du ikke har tilgjengelige arbeidslamper, kan vi avtale at vi tar med dette.

Har du andre spørsmål eller ønsker mer informasjon, er du velkommen til å kontakte oss direkte. Vi er her for å bistå deg i en krevende og sårbar tid, med mål om å gjøre prosessen så problemfri og respektfull som mulig.