Tømming dødsbo Oslo

Tømming dødsbo Oslo – Vi hjelper deg med tømming og rydding av dødsbo og konkursbo.

Tømming dødsbo Oslo

Tømming dødsbo Oslo

Trenger du hjelp med tømming av dødsbo i Oslo? Vi hjelper deg med alt fra rydding, bortkjøring og vask av dødsbo.

R

Befaring

I forbindelse med vurdering av jobben og prissetting kommer vi gjerne på en uforpliktende befaring.

Avvikling av boet

Alle dødsbo behandles med verdighet og respekt. Vi utfører profesjonell avvikling av dødsbo.

l

Kjøp og salg

Vi foretar en verdivurdering av dødsboet i forbindelse med kjøp og salg av dødsbo.

Hva er et dødsbo

Et dødsbo er formue og gjeld en person etterlater etter bortgang. Et dødsbo vil eksistere helt frem til et er gjennomført et skifte og det kan gjøres på to måter, enten privat skifte eller offentlig skifte. Oppgjør og fordeling av boet skjer gjennom et dødsboskifte.

Vi er en profesjonell aktør og et flyttebyrå Oslo som bistår med alt av tjenester i forbindelse med tømming, rydding og avvikling av dødsbo. Gjennom våre samarbeidspartnere tilbyr vi også kjøp og salg av dødsbo, flyttetjenester, lagring av dødsbo i minilager Oslo og rengjøring/vask av dødsbo. Vi har lang erfaring med alt det praktiske du trenger hjelp til får å tømme et dødsbo Oslo.

Vi rydder, tømmer og vasker dødsbo i hele Oslo Kommune og Viken. Det innebærer at vi også kan ta oppdrag i Asker, Bærum, Lillestrøm, Langhus, Kolbotn og Oppegård.

Du kan lese mer om privat skifte av dødsbo hos Oslo Byfogdembete.

Oppussing under dødsbo

Ved avvikling av dødsbo får vi ofte beskjed om oppussing- og håndverkertjenester. Dette er noe vi ikke utfører selv men kan gjøre i samarbeid med dyktige samarbeidspartnere. Kontakt oss hvis dere ønsker en uforpliktende befaring og mer informasjon om oppussingstjenester.

Tømme dødsbo Oslo

Spørsmål og svar om Dødsbo

Hva koster befaring

Befaringen vi utfører er selvsagt helt gratis og uten forpliktelser. Vi utfører befaring i Oslo og Akershus etter avtale.

Hva koster det å tømme et dødsbo

Pris og utgifter i forbindelse med avvikling av et dødsbo er avhengig av flere ting. Alt fra omfang av jobben, størrelse på boet og hvilke tjenester kunden ønsker vil påvirke prisen. Etter en befaring gir vi som regel en fastpris slik at det er forutsigbart og trygt før vi inngår en avtale.

Vær oppmerksom på at når man bruker en profesjonell aktør vil klargjøring og utgifter til å avvikle boet normalt være fradragsberettiget.

Tømmer dere hele boligen

Vi kan bistå med tømming av hele eller deler av boligen. Under en befaring vil vi gå gjennom detaljer og bli enige om det er enkelte verdier familien ønsker å ta vare på og som skal settes til side eller om man ønsker at hele boet skal tømmes og kjøres bort.

Kaster dere alt eller kan dere gi bort ting

Noen av våre kunder ønsker ikke at alt blir sendt til miljøstasjon og heller gis bort til organisasjoner og lag som kan gjenbruke ting. Vi prøver å imøtekomme dette i så stor grad som mulig og gir bort ting som kan gjenbrukes til stiftelser og organisasjoner, etter avtale med familien.

Kan vi lagre dødsboet hos dere

Ja, vi kan hjelpe dere med lagring av dødsbo. 

Kan dere vaske etter at dødsboet er tømt

Ja, vi rengjør og vasker dødsbo med fornøydgaranti. I mange tilfeller ønsker ny eier å gjøre endringer og pusse opp gammel bolig og det vil kun være behov for en grovvask. Vi kan også tilby fullstendig rengjøring og klargjøring til overtagelse.

Kan dere fixe småting i boligen før salg

Gjennom dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby konkurransedyktige tjenester til oppussing og av dødsbo. Vi kan ordne småting eller oppgradere boligen til dagens standard etter avtale. Eksempler på arbeid er gulvsliping, maling og skifting av dører eller vinduer m.m.