Tjenester dødsbo Oslo

TJENESTER MED TRYGGHET OG KVALITET

Rydding av dødsbo Oslo

Rydding av dødsbo

Vi ordner med alt det praktiske. Rydding av dødsbo etter avtale der vi sorterer møbler, elektrisk avfall og ting som ikke kan gjenbrukes og skal kjøres til miljøstasjon. Vi samarbeider med organisasjoner som kan ta i mot møbler til gjenbruk hvis det er ønskelig å gi bort dette.

Rengjøring av dødsbo

Rengjøring/vask av dødsbo

Vask av et dødsbo er en omfattende jobb. Etter at alt er ryddet, kjørt bort og boligen er tom starter vi med rengjøring. Vi utfører både grovvask og fullstendig nedvask med kvalitetsgaranti. Vi er offentlig godkjent renholdsvirksomhet hos Arbeidstilsynet.

Kjøp og salg dødsbo tjenester

Kjøp og salg dødsbo

Vi bistår deg i prosessen med salg av eiendeler i dødsboet. Våre samarbeidspartnere som brukthandlere, antikvitetsforhandlere og auksjonshus kjøper og selger deler eller hele boet for deg. Gratis og uforpliktende befaring der vi gir en verdivurdering.

Vi tømmer dødsbo

Å rydde og tømme et dødsbo er ofte en følelsesladet oppgave som kan være både mentalt og fysisk krevende. Boet inneholder personlige eiendeler og minner og jobben med å rydde og fjerne disse kan være overveldende for familie og pårørende. Vi ønsker å forenkle denne prosessen og tilbyr profesjonell hjelp for å tømme et dødsbo.

Fordelen med å bruke våre tjenester er at vi kan ta oss av de fleste oppgaver i forbindelse med avslutning av et dødsbo. Vi kan pakke, sortere, kjøre bort avfall, mellomlagre dødsbo og vaske boligen når den er tømt.

Vi har gode partnere med kunnskap om hvordan man håndterer ulike typer eiendeler, inkludert antikviteter, kunstverk og verdifulle gjenstander, og kan sikre at disse blir behandlet på riktig måte.

 

Henter dødsbo tjenester

Få hjelp fra eiendomsmegler

Trenger du hjelp til salg eller verdivurdering av dødsbo? Med bred erfaring og dyp forståelse for det sensitive ved dødsbosalg, setter vi deg gjerne i kontakt med erfarne eiendomsmeglere som er spesialister på salg av dødsbo i Oslo og Viken.

Få uforpliktende tilbud

 

Bruke eiendomsmegler til salg av dødsbo

I en tid preget av sorg og usikkerhet, er det å ha en erfaren eiendomsmegler ved din side avgjørende for å lette byrden og sikre at prosessen går så smidig som mulig. En av de første og viktigste trinnene når du skal selge eiendom fra et dødsbo, er å få en nøyaktig verdivurdering av eiendommen. En erfaren eiendomsmegler har inngående kunnskap om eiendomsmarkedet i området og kan gi deg en realistisk og rettferdig verdivurdering. Dette er avgjørende for å fastsette en riktig pris som både er konkurransedyktig på markedet og tilfredsstiller arvingenes behov.

Salg av eiendom fra et dødsbo involverer ofte komplekse juridiske aspekter, inkludert arverett, skattespørsmål og kontraktsforhandlinger. Eiendomsmegleren vil håndtere alle disse aspektene for deg, sikre at du følger alle nødvendige lover og forskrifter, og unngår potensielle fallgruver. Vi samarbeider med lokale eiendomsmeglere i Oslo som bistår deg i denne prosessen.

Kjøre bort dødsbo

Før du starter prosessen med å kjøre bort dødsboet og avfallet, er det viktig å planlegge og organisere arbeidet. Dette inkluderer å identifisere hvilke gjenstander som skal beholdes, selges, doneres eller kastes.

Eiendeler som skal beholdes kjøres til ny adresse eller til mellomlagring mens avfall og søppel sorteres. Vi er opptatt av miljøet og sorterer eiendeler etter hva som kan resirkuleres og gjenbrukes. Dette kan omfatte elektronikk, metall, trevirke, papir og annet avfall som kan behandles på riktig måte. Når boligen er ryddet og tømt utfører vi en grundig rengjøring av dødsbo.

Avfallshåndtering

Kjøpe eller selge dødsbo

Vi samarbeider med flere aktører og bruktbutikk som kan kjøpe opp hele eller deler av et dødsbo. 

Antikviteter er ofte etterspurt ved tømming av dødsbo. Dette kan inkludere møbler, kunstverk, klokker, lamper og andre gjenstander fra tidligere tidsepoker. Verdien av antikviteter kan variere betydelig avhengig av alder, tilstand, opprinnelse og sjeldenhet. Vi kan hjelpe dere med en verdivurdering av dødsbo.

Kunstverk kan være en betydelig eiendel i et dødsbo. Malerier, skulpturer, grafiske trykk og andre kunstverk kan ha stor verdi avhengig av kunstnerens berømmelse, popularitet og kvalitet.

Andre ting som ofte er populære for bruktbutikker og oppkjøpere av dødsbo er smykker, inkludert ringer, armbånd, halskjeder og øreringer. Verdien er basert på materialer som gull, sølv, diamanter og andre edelstener. Har du gull du ønsker å selge kan du ta kontakt med oss.

Samleobjekter som frimerker, mynter, postkort, medaljer, uniformer og lignende kan også ha høy etterspørsel og verdi blant samlere.

Juridisk bistand og arveoppgjør

Hvem har ansvaret for et dødsbo og hvordan skal du gå frem.

Et dødsbo kan behandles på to måter, privat skifte eller offentlig skifte. Med skifte menes fordeling og oppgjør av et bo. Det vanligste er privat skifte, det vil si at arvingene blir enige seg imellom om hvordan eiendelene og formuen skal fordeles. Ved et privat skifte påtar én eller flere av arvingene seg gjeldsansvaret etter avdøde. Det betyr at arvingen(e) står ansvarlig for all gjeld avdøde etterlot seg.

Dersom arvingene ikke ønsker å ta ansvaret med å fordele avdødes formue og eiendeler, kan de be tingretten gjennomføre et offentlig skifte. Tingretten vil da som regel oppnevne en bobestyrer til å forvalte boet på rettens vegne.

Vi setter deg gjerne i kontakt med en advokat som bistår dere med tjenester innen juridisk bistand og eventuelle spørsmål om prosessen. Dette kan inkludere formaliteter knyttet til arveoppgjør, skattespørsmål og kontakt med relevante myndigheter eller det offentlige. Ved å delegere disse oppgavene til profesjonelle, kan pårørende frigjøre tid og energi til å fokusere på andre viktige aspekter i prosessen.

Kilde: Norge.no – Dødsfall og arv

Omtanke og respekt

Å gjøre opp og rydde et dødsbo er et ærefullt oppdrag. Vi er svært opptatt av å utføre dette med omtanke og stor respekt for de som har bodd der, og for de eiendeler som er igjen i et hjem etter et langt liv og nå tilhører familien til avdøde.

Fokus på kvalitet

Fokus på kvalitet og en ryddig prosess rundt avvikling av boet er viktig for oss og for at våre kunder skal føle trygghet til våre tjenester. Alt har ikke en salgsverdi og kan selges men vår erfaring er at arvinger føler det godt at ting kommer til nytte og ikke blir kastet ukritisk.

Pålitelighet

Solid erfaring og ansatte som legger  stolthet til arbeidet de utfører. Vi er en trygg og pålitelig leverandør du kan stole på. Det er kunden som bestemmer hvilke oppgaver de ønsker hjelp til og vi gjør alltid vårt ytterste for å levere god og profesjonell kvalitet.