Rydde dødsbo Oslo

Rydde dødsbo Oslo | Vi hjelper deg med rydding og vask av dødsbo og konkursbo.

Tømming dødsbo Oslo

Rydde dødsbo Oslo

Trenger du hjelp med å rydde dødsbo i Oslo? Vi hjelper deg med alt fra rydding, bortkjøring og vask av dødsbo.

R

Befaring

I forbindelse med vurdering av jobben og prissetting kommer vi gjerne på en uforpliktende befaring.

Avvikling av boet

Alle dødsbo behandles med verdighet og respekt. Vi utfører profesjonell avvikling av dødsbo.

l

Kjøp og salg

Vi foretar en verdivurdering av dødsboet i forbindelse med kjøp og salg av dødsbo.

Rydding av dødsbo

Som pårørende er det en tung og følelsesmessig overveldende jobb å måtte tømme et dødsbo. Vi hjelper deg! Overlat arbeidet til oss så rydder vi boligen for deg. Hver tømming er unik og vi er lydhøre for personlige forespørsler, av alle slag. Ta kontakt så setter vi opp en gratis befaring med verdivurdering.

Vi er spesialister med lang erfaring for rydding og avvikling av dødsbo i Oslo og Viken. Alt fra tømming til rengjøring av dødsbo. Vi sørger for at boet blir ryddet, tømt, vasket og kan tilby mellomlagring. Boligen vil være klar for rengjøring og overlevering til ny eier etter at vi har ryddet og tømt.

Tømming av dødsbo kan gjennomføres på flere måter og det er opp til deg for hvilken hjelp du ønsker. Vi kan gjøre hele jobben fra A til Å eller levere kun deler av de tjenester du ønsker, gratis og uforpliktende befaring ved større oppdrag.

Rydde dødsbo Oslo

Profesjonell håndtering av dødsbo

Å få profesjonell hjelp til å rydde et dødsbo gir deg muligheten til å håndtere en situasjon som kan oppleves vanskelig. Vi bistår med god hjelp og ønsker å forenkle denne prosessen.

Med lang erfaring vet vi hvor emosjonelle disse situasjonene kan være og jobber alltid respektfullt, diskret og beskytter konfidensialitet. Våre erfarne team sorterer, rydder og tømmer boligen på en trygg og kvalitetssikret måte. 

  • Vi gjør en uforpliktende befaring eller gjør jobben på timesbasis
  • Tømmer alt av innhold i boligen, fjerner avfall og søppel, tømmer lager, kjeller, loft, garasje etter avtale
  • Mellomlagring av dødsbo i et temperert minilager

Etter at vi har levert tilbud og avtalt det med kunden, starter tømmingen innen kort tid. Vi er svært opptatt av å utføre arbeidet på en varsom, fleksibel og miljøvennlig måte. Vi har kvalitetsgaranti og ansvarsforsikring og alt personell er opplært og utrustet for jobben. Med andre ord kan du føle deg trygg når du velger vårt flyttebyrå for å tømme dødsbo.

Håndverkstjenester under dødsbo

Ved avvikling av dødsbo får vi ofte beskjed om oppussing- og håndverkertjenester. Dette er noe vi ikke utfører selv men kan gjøre i samarbeid med dyktige samarbeidspartnere. Kontakt oss hvis dere ønsker en uforpliktende befaring og mer informasjon om oppussingstjenester.

  • Male bolig og leiligheter
  • Oppussing
  • Snekkertjenester

Hva koster det å rydde et dødsbo

Prisen for hva det koster å rydde et dødsbo er vanskelig å avtale på forhånd uten en befaring. Oppdragene er ulike og en pris vil avhenge av en rekke faktorer som påvirker både tidsbruk og omfang av jobben. Vi har dyktige og effektive flyttemedarbeidere og tilbyr konkurransedyktige priser. 

Vi tar rydding av dødsbo i Oslo og Viken (Asker, Bærum, Lillestrøm, Lørenskog, Ski, Kolbotn, Langhus). Trygt og effektivt. Kontakt for gratis befaring.

Spørsmål og svar om Dødsbo

Dersom avdødes postkasse ikke jevnlig tømmes, bør posten omadresseres til den som skal foreta arveoppgjøret. Skjema finner du her. Merk at Postens omadresseringstjeneste ikke alltid fungerer perfekt, så en tur innom postkassen en gang i blant kan være lurt. Ved dødsfall blir Digipost-kontoen til brukeren slettet innen 6 måneder ved fremlegging av dødsattest. Pårørende må kontakte Digipost for å få tilgang til Digipost-kontoen til den avdøde.

Befaringen vi utfører er selvsagt helt gratis og uten forpliktelser. Vi utfører befaring i Oslo etter avtale. Ved mindre jobber vil dette utføres på timebasis.

Pris og utgifter i forbindelse med avvikling av et dødsbo er avhengig av flere ting. Alt fra omfang av jobben, størrelse på boet og hvilke tjenester kunden ønsker vil påvirke prisen. Etter en befaring gir vi som regel en fastpris slik at det er forutsigbart og trygt før vi inngår en avtale.

Vær oppmerksom på at det er en lovendring hvor det tidligere var at utgifter i forbindelse med rydding av dødsbo var fradragsberettiget. Dette er altså ikke lov lenger. Du får ikke lenger fradrag for flyttekostnader og rydding av dødsbo.

Vi hjelper deg med mellomlagring av dødsbo eller andre tinger du ønsker å lagre. Tempererte og oppvarmede lagerrom sentralt i Oslo.

Gjennom dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby konkurransedyktige tjenester til oppussing og av dødsbo. Vi kan ordne småting eller oppgradere boligen til dagens standard etter avtale. Eksempler på arbeid er gulvsliping, maling og skifting av dører eller vinduer m.m.

Ja, vi rengjør og vasker dødsbo med fornøydgaranti. I mange tilfeller ønsker ny eier å gjøre endringer og pusse opp gammel bolig og det vil kun være behov for en grovvask. Vi kan også tilby fullstendig rengjøring og klargjøring til overtagelse. Som spesialist for håndtering av dødsbo i Oslo Kommune tilbyr vi profesjonelle tjenester fra A til Å, inkludert rengjøring av dødsbo.

Noen av våre kunder ønsker ikke at alt blir sendt til miljøstasjon og heller gis bort til organisasjoner og lag som kan gjenbruke ting. Vi prøver å imøtekomme dette i så stor grad som mulig og gir bort ting som kan gjenbrukes til stiftelser og organisasjoner, etter avtale med familien.

Vi kan bistå med tømming av hele eller deler av boligen. Under en befaring vil vi gå gjennom detaljer og bli enige om det er enkelte verdier familien ønsker å ta vare på og som skal settes til side eller om man ønsker at hele boet skal tømmes og kjøres bort.