Rengjøring dødsbo Oslo

Rengjøring dødsbo Oslo | Vi hjelper deg med rydding og vask av dødsbo og konkursbo.

Tømming dødsbo Oslo

Rengjøring dødsbo Oslo

Vask av dødsbo i en sorgprosess kan oppleves belastende. Det kan være mye å gjøre på samme tid og det kan gjøre dagene tunge. Vi er der og hjelper til med rengjøring av dødsbo på en profesjonell og verdig måte. Sammen løser vi dine rengjøringsbehov slik at du kan fokusere på andre ting. Vi bistår med vask og rengjøring av et dødsbo i Oslo og Viken, inkludert Asker, Bærum, Nordre Follo og Lillestrøm.

R

Befaring

I forbindelse med vurdering av jobben og prissetting kommer vi gjerne på en uforpliktende befaring.

Avvikling av boet

Alle dødsbo behandles med verdighet og respekt. Vi utfører profesjonell avvikling av dødsbo.

l

Kjøp og salg

Vi foretar en verdivurdering av dødsboet i forbindelse med kjøp og salg av dødsbo.

Utvalg av dødsbo

Vi hjelper deg med rengjøring av dødsbo i Oslo. Etter at vi har tømt, sortert og kjørt bort til miljøstasjon eller for mellomlagring er boet klart for å vaskes og rengjøres. Vi kan tilby en grovvask (hvis boet skal pusses opp) eller en totalrengjøring før ny eier flytter inn.

Spesialister på avvikling av dødsbo i Oslo, lang erfaring. Å håndtere et helt dødsbo alene kan være en stor oppgave for familiemedlemmer og arvinger. Ikke bare størrelsen og omfanget av jobben men også følelsesmessig. Overlat jobben til oss og vi bistår med profesjonelle tjenester fra start til slutt, komplett avvikling og håndtering av dødsbo.

Alt fra rydding og tømming til rengjøring av dødsbo. Vi sørger for at boet blir ryddet, tømt, vasket og kan tilby mellomlagring. Boligen vil være klar for rengjøring og overlevering til ny eier etter at vi har ryddet og tømt. Vi jobber enten på timepris eller kan gjøre en befaring hvis det er en større jobb.

Rengjøring dødsbo Oslo

Hva er inkludert

En dødsbovask ligner på mange måter på en flyttevask. Under ser du hva som er inkludert i vår standard rengjøring av dødsbo. Har dere andre behov eller ønske om at vi vasker andre områder er det bare å ta kontakt med oss.

Vask av dødsbo inkluderer følgende:

 • Støvsuging av tepper og gulv
 • Grundig støvtørking og vask av flater
 • Tørrmopping av vegger og tak
 • Gulvvask
 • Innvendig og utvendig vask av skap og skuffer
 • Vindusvask, inkludert utvendig vask. Vinduer som er koblede eller har sprosser er ikke inkludert.
  Ved utvendig vindusvask må disse være vendbare eller tilgjengelige fra innsiden
 • Vask av baderom

Vaske av dødsbo i Oslo

Profesjonell håndtering av dødsbo

Vi hjelper deg med alt det praktiske rundt tømming og rydding av dødsbo, inkludert bistand med megler, advokat, utlevering av nøkler, avlesning av strømmålere m.m. Å få profesjonell hjelp til å rydde et dødsbo gir deg muligheten til å håndtere en situasjon som kan oppleves vanskelig. Vi bistå og ønsker å forenkle denne prosessen.

 • Vi gjør en uforpliktende befaring eller gjør jobben på timesbasis
 • Vi tømmer alt av innhold i boligen, fjerner avfall og søppel, tømmer lager, kjeller, loft, garasje etter avtale
 • Mellomlagring av dødsbo i et temperert minilager

Håndverkstjenester under dødsbo

Ved avvikling av dødsbo får vi ofte beskjed om oppussing- og håndverkertjenester. Dette er noe vi ikke utfører selv men kan gjøre i samarbeid med dyktige samarbeidspartnere. Kontakt oss hvis dere ønsker en uforpliktende befaring og mer informasjon om oppussingstjenester.

Hva koster det å rydde et dødsbo

Det er mange som lurer på hva det koster å rydde et dødsbo. Dette kan variere fra flere ulike faktorer og er vanskelig å svare på helt konkret. Noen hjem er overmøblert mens andre boliger har mindre eiendeler.  Prisen for hva det koster å rydde et dødsbo er vanskelig å avtale på forhånd uten en befaring. Oppdragene er ulike og en pris vil avhenge av en rekke faktorer som påvirker både tidsbruk og omfang av jobben. Vi har dyktige og effektive flyttemedarbeidere og tilbyr konkurransedyktige priser.

For å gi et mer nøyaktig pristilbud kommer vi gjerne på en befaring. Det er uforpliktende og gratis.

 • Sortering og pakking
 • Verdivurdering og salg via vår samarbeidspartner
 • Transport til gjenvinning eller pårørende
 • Nøkkelhåndtering, vi henter hos utleier, advokat eller megler
 • Flyttevask. Når boligen er tømt foretar vi grundig rengjøring
 • Lagring av dødsbo

Vi tar rydding av dødsbo i Oslo og Viken (Asker, Bærum, Lillestrøm, Lørenskog, Ski, Kolbotn, Langhus). Trygt og effektivt.

Spørsmål og svar om Dødsbo

Hva koster befaring

Befaringen vi utfører er selvsagt helt gratis og uten forpliktelser. Vi utfører befaring i Oslo og Akershus etter avtale.

Hva koster det å tømme et dødsbo

Pris og utgifter i forbindelse med avvikling av et dødsbo er avhengig av flere ting. Alt fra omfang av jobben, størrelse på boet og hvilke tjenester kunden ønsker vil påvirke prisen. Etter en befaring gir vi som regel en fastpris slik at det er forutsigbart og trygt før vi inngår en avtale.

Vær oppmerksom på at når man bruker en profesjonell aktør vil klargjøring og utgifter til å avvikle boet normalt være fradragsberettiget.

Tømmer dere hele boligen

Vi kan bistå med tømming av hele eller deler av boligen. Under en befaring vil vi gå gjennom detaljer og bli enige om det er enkelte verdier familien ønsker å ta vare på og som skal settes til side eller om man ønsker at hele boet skal tømmes og kjøres bort.

Kaster dere alt eller kan dere gi bort ting

Noen av våre kunder ønsker ikke at alt blir sendt til miljøstasjon og heller gis bort til organisasjoner og lag som kan gjenbruke ting. Vi prøver å imøtekomme dette i så stor grad som mulig og gir bort ting som kan gjenbrukes til stiftelser og organisasjoner, etter avtale med familien.

Kan vi lagre dødsboet hos dere

Ja, vi kan hjelpe dere med lagring av dødsbo. 

Kan dere vaske etter at dødsboet er tømt

Ja, vi rengjør og vasker dødsbo med fornøydgaranti. I mange tilfeller ønsker ny eier å gjøre endringer og pusse opp gammel bolig og det vil kun være behov for en grovvask. Vi kan også tilby fullstendig rengjøring og klargjøring til overtagelse.

Kan dere fixe småting i boligen før salg

Gjennom dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby konkurransedyktige tjenester til oppussing og av dødsbo. Vi kan ordne småting eller oppgradere boligen til dagens standard etter avtale. Eksempler på arbeid er gulvsliping, maling og skifting av dører eller vinduer m.m.