Kontakt oss

Uforpliktende befaring ved avvikling av dødsbo i Oslo. Vi forenkler prosessen og sørger for en trygg og sikker gjennomføring.

Kontakt oss

Fyll ut skjema under for en uforpliktende og gratis befaring (kun i Oslo). For oppdrag utenfor Oslo trenger vi å få tilsendt bilder og informasjon.

Kontaktskjema

Hva ønsker dere hjelp til

Forenkler håndtering av dødsbo

Dødsbooslo.com eies og drives av Majoren Flyttebyrå, et velrenommert navn anerkjent for vår pålitelighet, effektivitet og kvalitet i tjenesten. Vi er stolt av å kunne tilby profesjonelle tjenester til et bredt spekter av klienter, inkludert privatpersoner, bedrifter, det offentlige sektor, advokater og bostyrere.

Med lang erfaring har vi en robust forståelse av logistikken og utfordringene som kommer med flytte- og ryddetjenester. Denne erfaringen har vært uvurderlig når det kommer til å utvikle vår spesialiserte tjeneste for dødsbo. Våre flytteteam består av hyggelige og erfarne fagfolk som alle deler en felles forpliktelse til å levere arbeid av høyeste standard. Vi er anbefalt av flere meglerkontor, advokatfirmaer og brukes jevnlig av det offentlige med å tømme dødsbo  & konkursbo i Oslo Kommune.