Henting av dødsbo

Vi har håndtert mange dødsbo og forstår at dette er en tung og vanskelig prosess for familien og de etter latte. Vårt flyttebyrå samarbeider med familiemedlemmer, eiendomsmeglere, bobestyrere og advokater når det gjelder tømming og henting av dødsbo i Oslo. Vi flytter og leverer alt av skjøre eller verdifulle møbler, kunstverk, antikviteter og andre varer i Oslo og Viken Fylke. I tillegg kan vi bistå med å kjøre bort avfall, gjøre en verdivurdering av boet og rengjøre boet etter tømming.

 • Uforpliktende befaring
 • Rydding, sortering og bortkjøring av avfall
 • Tømming av bod, garasjer og loft
 • Kjøp og salg av dødsbo
 • Profesjonell og effektiv flyttehjelp
 • Grundig flyttevask av dødsbo

 

Hente dødsbo i Oslo

Et flyttebyrå med lang erfaring

Ved en trist hendelse som dødsfall må et bo tømmes og rengjøres før det kan selges eller leveres tilbake til utleier. I stedet for å håndtere denne oppgaven selv, kan du trygt overlate ansvaret til oss for profesjonell og pålitelig tømming og rengjøring.

Som spesialister på håndtering av dødsbo er vi et trygt og sikkert valg når du skal håndtere et dødsbo. Vi kan hjelpe deg med å pakke esker, møbler og skjøre gjenstander før de flyttes til ny bolig eller vårt minilager, og til og med pakke ut når de når sitt nye hjem.

Våre flyttemedarbeidere kan hjelpe til med å rydde opp i eiendommen, kaste søppel og organisere donasjoner. Utover tømming av dødsbo jobber vi også med bortkjøring av søppel og møbler (søppeltaxi i Oslo) og grundig vask av både dødsbo og konkursbo. Vi henter inn avfall, sorterer og kjører bort alt det du ikke ønsker å beholde.

Hva inkluderer møblene vi henter?

Når dødsboet skal ryddes og tømmes, er en av de mest utfordrende oppgavene å håndtere møblene. Disse gjenstandene, som ofte har en dyp sentimental verdi, kan være tunge både bokstavelig og følelsesmessig. Vi henter dødsbo i Oslo og Viken, noe av det vi henter er blant annet:

 • Sofaer
 • Senger
 • Antikviteter og samleobjekter
 • Bord og stoler
 • Sølvtøy, gull og smykker
 • Andre større møbler

Etter at møblene er fjernet fra dødsboet, sørger vi for å levere dem til et passende sted for videre behandling. Dette kan innebære alt fra mellomlagring av dødsbo til bortkjøring  til miljøstasjon, avhengig av familiens ønsker og behov.

Hva koster det å hente dødsbo

For å få et prisoverslag på henting og tømming av et dødsbo trenger vi å gjøre en befaring først. Ved et mindre bo kan vi også estimere prisen hvis du sender oss informasjon og legger ved bilder over hva som skal kjøres bort og hvilke tjenester du ønsker. Normalt jobber vi med fastpris når vi rydder dødsbo slik at våre priser er konkurransedyktige og forutsigbare for våre kunder. Vi forstår viktigheten av å håndtere denne sensitive saken på en profesjonell og økonomisk gunstig måte.

Vi streber etter å alltid være et selskap du kan stole på, uansett hva som skjer. Gode ​​og fornøyde kunder er viktig for oss og vi gjør alltid vårt beste for at våre kunder skal bli godt fornøyd med våre tjenester.

Slik fungerer våre tjenester

 1. Fyll ut vårt kontaktskjema hvor vi får en oversikt over hva dere ønsker hjelp til. Er det en liten jobb utfører vi raskt og kan gjøre jobben på timesbasis. Ved større jobber avtaler vi en uforpliktende befaring
 2. På en befaring går vi gjennom boet, hvilken tjenester som er aktuelle og lager et skriftlig pristilbud. Vi har ingen skjulte kostander og på fastpris er prisene konkurransedyktige og enkle å forholde seg til
 3. Ved aksept av pristilbud blir vi enige opp oppstart og videre fremdrift
 4. Jobben blir utført og vi kan sluttføre med en grundig vask
 5. Når boet er tømt, vasket og klar sender vi faktura etter avtale

Vi har tømt mange eiendommer og samlet erfaring som gjør oss svært nyttige for deg i denne vanskelige situasjonen, både følelsesmessig, men spesielt for å rydde ut ting. Vi brenner for miljø og for å bidra til samfunnet og tror at nesten alt kan brukes igjen. Er det gjenstander og eiendeler vi kan gi bort leverer vi gjerne dette til ideelle foreninger, bruktbutikker og organisasjoner.

 

 

Skattemelding dødsbo

Dødsbotjenester

Tjenester for dødsbo har vokst i popularitet de siste årene, og denne trenden ser ut til å fortsette. Flere selskaper og organisasjoner har dukket opp for å møte behovet for støtte i en sårbar tid. Vi bistår alt fra private, bedrifter, organisasjoner, advokater og eiendomsmeglere med tømming, rydding og vask av dødsbo. Dødsbooslo.com tilbyr en omfattende rekke tjenester som inkluderer:

 • Rydding: Sortering og fjerning av eiendeler.
 • Tømming: Tømming av boligen for gjenstander.
 • Vask: Grundig rengjøring av eiendommen.
 • Bortkjøring av avfall: Sikker og miljøvennlig håndtering av søppel og avfall.

Vi dekker Oslo, Viken, Asker, Bærum, Drammen, Lillestrøm, Lørenskog og Fredrikstad.