Dødsbospesialist Oslo

Ser du etter etter en spesialist på rydding, rengjøring og tømming av dødsbo har du kommet helt rett. Vi har lang erfaring med håndtering av dødsbo og hjelper deg med alt det praktiske rundt avvikling av et dødsbo.

Jobben med å avslutte et dødsbo kan være en utfordrende oppgave for mange mennesker. Det er en tid med sorg og følelsesmessig belastning, og samtidig må man håndtere organiseringen og avviklingen av boet. Vi er erfarne og kompetente når det gjelder håndtering av dødsbo, og kan hjelpe deg med å tømme, rydde og vaske dødsbo på en effektiv og respektfull måte.

Dødsbospesialist Oslo

Spesialister på tømming av dødsbo

Å håndtere boet til en kjær er en ekstremt vanskelig tid for alle involverte. Med så mye å koordinere på så kort tid, kan det være lett å bli overveldet av prosessen. Det er derfor vi har laget fleksible tjenester som forenkler prosessen for de etterlatte. Som spesialister på dødsbo tilbyr vi alt du trenger for å gjennomføre en profesjonell avvikling av boet.

Enten du trenger å resirkulere, donere, rengjøre eller lagre eiendeler fra et dødsbo kan vårt flyttebyrå hjelpe deg. Vi er et fullservice flyttefirma med utstyr og personell til å frakte bort uønskede gjenstander og eiendeler av enhver størrelse fra den avdødes hjem.

Vi i Majoren Flyttebyrå har mange års erfaring med å ta hånd om dødsbo og vi vet hvor vanskelig det kan være når det er følelsesmessige bånd til en bolig og et sted. Gjennom oss kan du få profesjonell hjelp til tømming og rengjøring av boligen.

Henter dødsbo i Oslo

Vi tilbyr henting av dødsbo og hjelper til med rengjøring. Hvis det er ønskelig at vårt flyttebyrå tar seg av hele ryddeprosessen og søppelkjøring, er dette en tjeneste vi gjerne hjelper deg med. Det kan være mye følelser knyttet til disse situasjonene, og vi gjennomfører jobben med respekt og i nært samarbeid med de etterlatte.

En av fordelene med å engasjere spesialister på dødsbo er at vi har kunnskapen og erfaringen som trengs for å håndtere slike situasjoner. Vi forstår de følelsesmessige utfordringene som er knyttet til et dødsbo og kan derfor tilby en støttende og empatisk tilnærming. Våre flyttemedarbeidere vil behandle arvegods og personlige eiendeler med den respekten de fortjener, samtidig som de kan bistå med å sortere, organisere og avhende eiendelene på en profesjonell måte.

Tjenester fra din dødsbospesialist

I løpet av en av de vanskeligste tidene i livet ditt kan du stole på at vårt flyttebyrå vil bistå deg med profesjonell hjelp til avvikling av boet. Vi tilbyr disse tjenestene slik at du ikke trenger å bekymre deg og kan ta deg tid til å fokusere på familien din når det er nødvendig.

  • Pakking av eiendeler og gjenstander
  • Emballering av kunst, malerier og skjøre ting
  • Sortere og kjøre bort søppel og avfall
  • Mellomlagring av dødsbo
  • Grundig vask av boet
  • Verdivurdering og kjøp & salg av dødsbo

Hvis du har et stort antall verdifulle gjenstander å selge, kan vi sette deg i kontakt med en av våre erfarne samarbeidspartnere som vil vurdere prisen for å kjøpe opp deler eller hele boet. Vi kan også donere gjenstander og møbler til veldedige organisasjoner.