Dødsbo Lørenskog

Dødsbo Lørenskog. Rydding av dødsbo i Lillestrøm. Gratis befaring. Konkurransedyktig pris.
Lang erfaring, effektive og profesjonelle. Kontakt oss, og la oss utføre hele jobben for deg.

I livets gang møter vi på dødsfall av noen vi kjenner godt. Sørgeprosessen er ulik for hver enn av oss og det kan være en tøff tid. Dessverre er det også en del praktiske ting som må ordnes når noen dør. Foruten begravelse skal man avvikle dødsboet. Dette er ikke alltid like enkelt å håndtere i en tid av sorg. Ved et slikt tilfelle kan det derfor være hjelpsomt om noen kan bidra med det du eller dere trenger. Vi vet hvor vanskelig det kan være å rydde opp i ett dødsbo til en som stod deg nær. Vi hjelper deg med å tømme dødsbo i Lillestrøm!

Dødsbo Lørenskog

Rydding dødsbo Lørenskog

Det er mye som må ordnes når en av våre nærmeste går bort. Et dødsbo er det vi etterlater av verdier og gjeld når vi dør. I tillegg til formye og gjeld kan et dødsbo bestå av innbo, løsøre, rettigheter og forpliktelser. Innen 60 dager etter dødsfallet  man sende skjemaet «Erklæring om privat skifte av dødsbo» til skifteretten i den rettskrets hvor avdøde hadde sin siste bopel.

Når Tingretten mottar dette vil skifte- /uskifteattest bli utstedt til arvingene slik at dere kan overta dødsboet. Tingretten kan også hjelpe deg med andre viktige ting som for eksempel:

 • råd om hva som er rett å gjøre i prosessen
 • hvordan du skaffer deg oversikt over gjeld og eiendeler til avdøde. Når du undertegner skifteerklæringen påtar du deg også ansvaret for gjeld og det er viktig å vite dette på forhånd
 • informasjon om andre arvtakere

Vårt flyttebyrå har lang erfaring med tømming og rydding av dødsbo på Lørenskog. Vi gjennomfører små og større ryddejobber i Skedsmo.

Rydding og tømming av dødsbo

Det er en del ting praktiske ting som må fikses ved et dødsfall. Vi tilbyr flere tjenester for å rydde ut av dødsboet. Våre flyttemedarbeidere hjelper dere med å sortere blant ting og siden pakke de ned i esker. Dere får mulighet til å gå gjennom alle tingene til den avdøde, for å ta vare på det som er av personlig og økonomisk verdi. Etter at boligen er ryddet og tømt kan vi også hjelpe dere med å vaske ned. Vi tilbyr fornøydgaranti på rengjøring av dødsbo.

 • Rydding og tømming
 • Sortering
 • Mellomlagring av dødsbo
 • Kjøp og salg av dødsbo
 • Bortkjøring av dødsbo
 • Nedvask av dødsbo
 • Oppussing av dødsbo

Vi gjør rydding og tømming av dødsbo i fire ulike faser

 1. Uforpliktende befaring
 2. Sortering, rydding, tømming og bortkjøring av avfall
 3. Bistand til salg av dødsbo/eiendeler av verdi
 4. Vask av dødsbo

Antikviteter og kjøp av dødsbo på Oppegård

Kanskje dere allerede vet hvis noe i dødsbo er av verdi, enten for dere eller at det har en økonomisk verdi. Uansett om dere har kjennskap til hva som kan være av verdi er det lurt å få det sjekket hvis dere er usikre. Dere bestemmer selve hva som skal skje med gjenstandene og møblene. Behold de, fordel dem mellom familiemedlemmer, selg eller la dem auksjoneres ut.

I Lørenskog og Lillestrom-området finnes det også firmaer som spesialiserer seg på antikviteter og kan kjøpe hele dødsboet. Hvis ikke så kan de kjøpe deler av det. Flyttefoten er et slikt firma. Det har også egen bruktbutikk hvor de selger dødsbo, brukte møbler og antikviteter.

Hva koster det å rydde et dødsbo?

Kostnaden for å avvikle et dødsbo vil variere. Størrelse og mengede rydding av gjenstander og bolig vil avgjøre hvor stor jobben blir, og dermed prisen. Det en prosess som krever varsomhet fra den aktør som skal hjelpe til og det skal føles riktig ut for dere. Det er mange følelser innblandet, og det kan virke tungt å legge jobben i noen andres hender. Undersøk hvem som tilbyr hjelp med avvikling av dødsbo på Lørenskog, send pristilbud og snakk med firma før dere bestemmer dere for hvem som skal hjelpe dere.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr hjelp ved rydding, sortering og nedpakking av dødsbo i Oslo, Bærum og Viken. Vi vil kunne støtte opp der dere trenger oss, derfor tilpasser vi oppdraget etter deres behov.

Slik fungerer det (steg for steg)

Steg 1: Uforpliktende befaring
Steg 2: Etter befaring sender vi tilbud og forslag til hvordan vi kan utføre jobben
Steg 3: Kunden aksepterer tilbud og vi avtaler dato og tid for gjennomføring
Steg 4: Vi rydder, sorterer og fjerner søppel som kjøres til miljøstasjon
Steg 5: Ønsker dere å ta vare på eiendeler kan vi tilby mellomlagring i Oslo
Steg 6: Etter at boligen er tømt og ryddet gjennomfører vi en grundig rengjøring av dødsbo

Du trenger ikke å bekymre deg for dødsboavvikling. Vi håndterer hele prosessen og gjør boligen klar for salg eller utleie.

Er du usikker på hvor du skal starte? Kontakt oss for en helt uforpliktende befaring!