Dødsbo Langhus

Dødsbo Langhus, tømming, ryddig og vask av dødsbo. Her hjelper vi deg med profesjonell håndtering av dødsbo på Langhus. Vi kan også kjøpe opp hele eller deler av dødsbo. Spesialister på dødsbo håndtering som utfører jobben med verdighet.

Dødsbohjelp Langhus

Dødsbo Langhus har spesialisert seg profesjonell håndtering, inkludert rydding, tømming og rengjøring av dødsbo Nordre Follo. Vi har lang erfaring og strekker oss alltid langt for å imøtekomme våre kunders ønsker og behov.

Motta tilbud/befaring

Send oss en forespørsel og få en fast pris på rydding av dødsbo. Vi stiller opp på kort varsel og kan komme innom på befaring når det passer deg. Befaring er selvsagt kostnadsfritt og uforpliktende for deg.

Spesialist på dødsbo Langhus

Vi tilbyr alle typer tjenester for å tømme og vaske dødsbo, konkursbo eller andre eiendommer og boliger på Langhus. Komplette løsninger for alle, private og bedrifter. Dødsbo Langhus skreddersyr tjenesten basert på «hvor du står» og hvilke behov du har.

✅ Lang erfaring
✅ Komplette løsninger A til Å
✅ God kundeservice
✅ Kjøp og salg av dødsbo
✅ Solide samarbeidspartnere

Prøver du å selge et dødsbo? Normalt har vanlig innbo ingen eller veldig lav verdi. Vi samarbeider med bruktbutikker, antikvitetshandlere og auksjonshus som har lang erfaring med kjøp og salg av dødsbo, og bistår deg med hele prosessen.

Vi er spesialister på boligtømming , flytterengjøring og salg av arvegods og dødsbo. Andre byer vi også dekker er Sarpsborg, Halden og Moss.

Slik fungerer det

Steg 1: Kontakt oss, uforpliktende befaring

Har du fått i oppgave å håndtere et dødsbo etter at noen av de nærmeste har gått bort. Er du usikker på hvor du skal begynne? Vi forstår at mange finner dette vanskelig og krevende. Det er mange spørsmål; hva skal du gjøre, hva skal du kaste og hva må du ta vare på, hvordan skal boligen selges og hvem må jeg varsle. For de fleste av oss er det noe man bare blir møtt med én gang i livet, men vi jobber hver dag med nettopp dette. I tillegg jobber vi med advokater og jurister som kan hjelpe deg med dokumenter og papirer. Ta kontakt med oss for en helt uforpliktende befaring!

Steg 2: Vi tømmer, rydder og kjører bort avfall

Etter befaring sender vi et pristilbud som kunden må akseptere. Så snart dette er gjort starter vi umiddelbart med å sortere, tømme, rydde og rengjøre dødsboet, som avtalt. Vi demonterer, skrur ned møbler og flytter ut skap, kommoder, senger, hvitevarer og flytter andre møbler. Jobben gjøres normalt med fastpris slik at det er enkelt for våre kunder å forholde seg til prisen.

Steg 3: Rengjøring og vask av dødsbo

Etter at boligen er tømt gjenstår en grundig rengjøring. Skal boligen selges eller leies ut er det viktig at den er ren og fresh for kjøper eller ny leietager.

Vaske dødsbo Nordre Follo

Etter at boligen er tømt og ryddet kan vi også tilby en grundig flyttevask og rengjøring av boligen. Følgende er som regel inkludert i en flyttevask av dødsbo men vi kan selvsagt utføre tilleggstjenester også dersom kunden har spesielle behov.

  • støvsuging av tepper og gulv
  • grundig støvtørking og vask av tilgjengelige flater
  • vask av gulv
  • vask utvendig og innvendig av skap og skuffer
  • vindusvask innvendig
  • vask av baderom, totalett, dusj og badekar
  • tar og vegger tørrmoppes (vaskes ikke)

Hvitevarevask: dette gjøres mot tillegg, for eksempel vask av et kombinert kjøle- og fryseskap, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, stekeovn eller kjøkkenvifte. Peis, balkong, garasje, lagerboder vaskes eller feiies mot tillegg.

Kjøp og salg av dødsbo

Ser du etter noen som kan kjøpe dødsbo på Langhus. i kjøper dødsbo hvor vi også tømmer og rydder som en del av avtalen. Ønsker du kun å selge eller verdivurdering av dødsbo Langhus kan vi sette deg i kontakt med aktuelle oppkjøpere.

Vi har mange oppdrag med å rydde, tømme og vaske dødsbo i Oslo, Bærum og Nordre Follo og Kolbotn, inkludert Frogner, Røa, Holmenkollen, Asker, Sandvika, Bærum. Vårt flyttebyrå på Majorstuen tilbyr også flyttehjelp ved privatflytting, kontorflytting, flyttevask og mellomlagring.


Hjelp til håndtering av dødsbo

Det er mye som må ordnes når en av våre nærmeste går bort. Et dødsbo er det vi etterlater av verdier og gjeld når vi dør. I tillegg til fornye og gjeld kan et dødsbo bestå av innbo, løsøre, rettigheter og forpliktelser. Innen 60 dager etter dødsfallet  man sende skjemaet «Erklæring om privat skifte av dødsbo» til skifteretten i den rettskrets hvor avdøde hadde sin siste bopel.

Når Tingretten mottar dette vil skifte- /uskifteattest bli utstedt til arvingene slik at dere kan overta dødsboet. Tingretten kan også hjelpe deg med andre viktige ting som for eksempel:

  • råd om hva som er rett å gjøre i prosessen
  • hvordan du skaffer deg oversikt over gjeld og eiendeler til avdøde. Når du undertegner skifteerklæringen påtar du deg også ansvaret for gjeld og det er viktig å vite dette på forhånd
  • informasjon om andre arvtakere

Vårt flyttebyrå har lang erfaring med tømming og rydding av dødsbo Langhus. Vi gjennomfører små og større ryddejobber på Østlandet.

Rydding av dødsbo Oslo

Rydding av dødsbo

Vi ordner med alt det praktiske. Rydding av dødsbo etter avtale der vi sorterer møbler, elektrisk avfall og ting som ikke kan gjenbrukes og skal kjøres til miljøstasjon. Vi samarbeider med organisasjoner som kan ta i mot møbler som gis bort til gjenbruk.

Rengjøring av dødsbo

Rengjøring/vask av dødsbo

Vask av et dødsbo er en omfattende jobb. Etter at alt er ryddet, kjørt bort og boligen er tom starter vi med rengjøring. Vi utfører både grovvask og fullstendig nedvask med kvalitetsgaranti. Vi er offentlig godkjent renholdsvirksomhet hos Arbeidstilsynet.

Kjøp og salg dødsbo tjenester

Kjøp og salg dødsbo

Vi bistår deg i prosessen med salg av eiendeler i dødsboet. Våre samarbeidspartnere som brukthandlere, antikvitetsforhandlere og auksjonshus kjøper og selger deler eller hele boet for deg. Vi setter deg gjerne i kontakt med aktuelle oppkjøpere.

Rydde dødsbo

Dersom avdødes postkasse ikke jevnlig tømmes, bør posten omadresseres til den som skal foreta arveoppgjøret. Skjema finner du her. Merk at Postens omadresseringstjeneste ikke alltid fungerer perfekt, så en tur innom postkassen en gang i blant kan være lurt. Ved dødsfall blir Digipost-kontoen til brukeren slettet innen 6 måneder ved fremlegging av dødsattest. Pårørende må kontakte Digipost for å få tilgang til Digipost-kontoen til den avdøde.

Befaringen vi utfører er selvsagt helt gratis og uten forpliktelser. Vi utfører befaring i Oslo etter avtale. Ved mindre jobber vil dette utføres på timebasis.

Pris og utgifter i forbindelse med avvikling av et dødsbo er avhengig av flere ting. Alt fra omfang av jobben, størrelse på boet og hvilke tjenester kunden ønsker vil påvirke prisen. Etter en befaring gir vi som regel en fastpris slik at det er forutsigbart og trygt før vi inngår en avtale.

Vær oppmerksom på at det er en lovendring hvor det tidligere var at utgifter i forbindelse med rydding av dødsbo var fradragsberettiget. Dette er altså ikke lov lenger. Du får ikke lenger fradrag for flyttekostnader og rydding av dødsbo.

Vi hjelper deg med mellomlagring av dødsbo eller andre tinger du ønsker å lagre. Tempererte og oppvarmede lagerrom sentralt i Oslo.

Gjennom dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby konkurransedyktige tjenester til oppussing og av dødsbo. Vi kan ordne småting eller oppgradere boligen til dagens standard etter avtale. Eksempler på arbeid er gulvsliping, maling og skifting av dører eller vinduer m.m.

Ja, vi rengjør og vasker dødsbo med fornøydgaranti. I mange tilfeller ønsker ny eier å gjøre endringer og pusse opp gammel bolig og det vil kun være behov for en grovvask. Vi kan også tilby fullstendig rengjøring og klargjøring til overtagelse. Som spesialist for håndtering av dødsbo i Oslo Kommune tilbyr vi profesjonelle tjenester fra A til Å, inkludert rengjøring av dødsbo.

Noen av våre kunder ønsker ikke at alt blir sendt til miljøstasjon og heller gis bort til organisasjoner og lag som kan gjenbruke ting. Vi prøver å imøtekomme dette i så stor grad som mulig og gir bort ting som kan gjenbrukes til stiftelser og organisasjoner, etter avtale med familien.

Vi kan bistå med tømming av hele eller deler av boligen. Under en befaring vil vi gå gjennom detaljer og bli enige om det er enkelte verdier familien ønsker å ta vare på og som skal settes til side eller om man ønsker at hele boet skal tømmes og kjøres bort.

Omtanke og respekt

Å gjøre opp og rydde et dødsbo er et ærefullt oppdrag. Vi er svært opptatt av å utføre dette med omtanke og stor respekt for de som har bodd der, og for de eiendeler som er igjen i et hjem etter et langt liv og nå tilhører familien til avdøde.

Fokus på kvalitet

Fokus på kvalitet og en ryddig prosess rundt avvikling av boet er viktig for oss og for at våre kunder skal føle trygghet til våre tjenester. Alt har ikke en salgsverdi og kan selges men vår erfaring er at arvinger føler det godt at ting kommer til nytte og ikke blir kastet ukritisk.

Pålitelighet

Solid erfaring og ansatte som legger  stolthet til arbeidet de utfører. Vi er en trygg og pålitelig leverandør du kan stole på. Det er kunden som bestemmer hvilke oppgaver de ønsker hjelp til og vi gjør alltid vårt ytterste for å levere god og profesjonell kvalitet.